Home  /  Audit

Wij helpen u bij de voorbereiding of effectieve uitvoering van uw audit-activiteiten

Veiligheidsaudit:

Wij verzorgen samen met u een operationele rondgang en werpen een externe blik op uw activiteiten. Hierbij worden aanbevelingen of aandachtspunten geformuleerd. Het doel of de intensiteit van de audit wordt vooraf samen met u bepaald.

ISO 9001 (versie 2015):

SIOS verzorgt mee de omslag naar de nieuwe versie 2015 en begeleid u in dat proces oa via implementatie en training . De intensiteit van de opdracht wordt bepaald door de specificiteit van de vraag. Wij helpen u doorheen alle vereisten inzake procedures, documentenbeheer en uitwerking van processen.

Begeleiding tot VCA-certificatie:

Als contractor of onderaannemer streven naar aantoonbaarheid met betrekking tot preventieve maatregelen en het minimaliseren van de risico’s, dat is de opdracht van elk VCA-gecertificeerd bedrijf. SIOS helpt en begeleid u naar het behalen van dat certificaat. De opdracht wordt bepaald op basis van de samenwerking door en met het bedrijf. Vooraf krijgt u een duidelijk beeld van de uitdaging, workload en voordelen bij het opstarten en behalen van deze certificatie.

Voor bijkomende vragen contacteer ons:

Barbara Devriese
+32 (0) 9 / 220 . 93 . 85
barbara.devriese[at]sios.be
info[at]sios.be